The Lingerie Restaurant heeft een uniek en extravagant concept ontwikkeld. De naam van het restaurant licht natuurlijk al een tipje van de sluier op, maar dekt de lading bij lange na niet. Het concept dat The Lingerie Restaurant hanteert vertegenwoordigt namelijk de volgende aspecten:

  • Eigenzinnige gerechten, stuk voor stuk uitgedacht en ontwikkeld rondom een of meerdere ingrediënten die te boek staan als afrodisiaca.
  • De obers en serveersters zijn dusdanig gekleed dat zij naadloos aansluiten op het overkoepelende thema: erotiek en sensualiteit in de breedste zin van het woord.
  • Als kers op de taart zorgen lapdancers, sensuele dansers, drag queens en strippers voor avondvullend entertainment. Het is wellicht nog het best te vergelijken met een avondje cabarettheater in de wereldberoemde Moulin Rouge.
  • Het avondvullend programma is afgesteld op de totaalbeleving van de gasten.

Afrodisiaca

Het woord op zichzelf klinkt al sensueel, dus het zal je waarschijnlijk niet verbazen wanneer we je vertellen dat afrodisiaca lustopwekkende en seksueel opwindende natuurlijke of dierlijke voedingsmiddelen zijn. Het bekendste voorbeeld van zo’n afrodisiacum is wellicht de exclusieve, zilte en bovenal glibberige delicatesse uit de zee: de oester. Maar er zijn nog vele andere ingrediënten, kruiden en specerijen die op diverse manieren libido verhogend zijn of het seksueel genot weten te versterken.

Zinnenprikkelend op alle vlakken

Het entertainen van gasten waarbij al hun zintuigen geprikkeld worden, staat voorop in The Lingerie Restaurant. Dit begint al bij de glamoureuze inrichting welke tot in de kleinste details overeenkomt met het thema. Daarnaast zijn er de verschillende optredens, die allemaal in meer of mindere mate erotisch getint zijn. Het entertainment blijft echter voortdurend smaakvol en elegant, zonder ordinair te worden.

Pikante maar smaakvolle werkkleding

Alle obers en serveersters hebben slechts één doel, en dat is om aan de verwachtingen van hun gasten te voldoen. Een van de manieren waarop dit tot uitvoering wordt gebracht is de smaakvolle lingerie waarin het personeel rondloopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *