Werk je als cateraar en bezorg je je maaltijden in een gewoon busje? Er zijn professionele oplossingen om jou te helpen je warme voedsel naar de klant of het event te krijgen. Een inrichting van een onderneming als Work System maakt dit eenvoudiger, overzichtelijker en aangenamer. Ontdek de oplossingen om je bezorgbusje uit te rusten met maatwerkelementen.

Laat de laadruimte uitbreiden

Zit je maaltijdbezorgingsdienst in de lift en kom je ruimte te kort? Een bedrijfsbus door een specialistisch bedrijf als Work System laten aanpassen is de oplossing. Zij voorzien je bus van een dubbele laadvloer en plaatstalen rekken, kasten en laden. Met deze elementen verkrijg je effectief meer ruimte om bestellingen, keukengerei en marketingmaterialen naar een groot evenement te brengen. Zelfs een hardtop met draagrekken laten installeren is mogelijk!

Bespaar jezelf gevaarlijk en zwaar tilwerk

Is jouw restaurant gespecialiseerd in live koken op locatie? Dan weet je hoeveel werk het is om branders, dozen met ingrediënten en serviesgoed in- en uit te laden. Een autolift zorgt dat je het zwaarste materieel met veel minder tilwerk van en naar straatniveau krijgen. Dat voorkomt ongelukken en de kans op een serieuze blessure. Het maakt het werk van jou en je werknemers bovendien een stuk aangenamer!

Zet je producten en materiaal veilig vast

Je hoeft geen wegpiraat te zijn om af en toe te kampen met verlies door breuk. Rondschuivende pakketten met warm eten, borden en kookgerei in je bedrijfsbus is een belangrijke oorzaak. Dat is vervelend en kan tot boze klanten en verliesposten leiden. Rondstuiterende gasflessen zijn zelfs een groot gevaar. Kies voor een inrichting met zware sloten, stevige houders en op maat gemaakte compartimenten. En bespaar jezelf dit soort ongelukken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *